.

.

TOTS 21

La temporada més llarga i terrorífica de la història de PortAventura World, que s’estendrà durant més de 50 dies, arriba amb grans novetats que sorprendran a tots els visitants. Des del 24 de setembre i fins al 13 de novembre, es podrà gaudir, per primera vegada en la història, d’un total de 6 passatges del terror, així com d’una àmplia oferta d’espectacles en la qual participen més de 200 artistes amb gairebé 200 hores de xous a la setmana.

Una de les novetats més especials de la 22a temporada d’Halloween està dirigida als més petits i atrevits de la casa: el primer passatge del terror per a públic infantil, Truc o Tracte, un recorregut terroríficament dolç per la casa del mestre de la màgia xinesa que acabarà per endinsar-se en una carabassa gegant. Per part seva, el ritme esclatarà en PortAventura Park de la mà d’MTV Hor-Rock in Texas, un passatge musical guiat pels millors músics de la nostra història. A més, el resort celebrarà la seva edició negra durant la nit del 8 d’octubre en l’MTV Hor-Rock Night.

Per a David García Blancas, director general de negoci de PortAventura World, “Halloween és un dels moments més desitjats pels nostres clients i així va quedar demostrat l’any passat amb més de vuit-centes mil visites. Enguany celebrarem una de les temporades més llargues, que s’estendrà durant més 50 dies en què passar-ho de por, amb l’objectiu de tornar a aconseguir xifres rècord, superant els ingressos d’anys anteriors”.

Una oferta d’espectacles per a gaudir de tots els sentits

Durant aquesta edició, el programa d’activitats comptarà amb dues dels espectacles més aclamats pel públic: Halloween Parade i Horror en el Llac. Una de les novetats gastronòmiques més importants serà el retorn del dinner xou “La Posada de la família Halloween”, un sopar temàtic i interactiu que convidarà a la participació dels comensals mentre gaudeixen acompanyats per personatges tan famosos com la impredictible Nena de l’Exorcista, el divertit Franki, el rialler oncle Fester o l’incorregible Beetjuice.

A més, els visitants tindran l’oportunitat de tornar a gaudir dels millors passatges del terror amb La Mort Viva, el primer circuit ambientat a Mèxic inaugurat en 2021; L’Illa Maleïda, un recorregut de més d’un quilòmetre únic a Europa amb 70 actors participant en el passatge; així com REC Experience i Apocalipsi Maia. Per a accedir als passatges del terror es podrà adquirir l’Halloween Passport, una passada especial per als més atrevits.

Una edició d’Halloween en clau social i sostenible

La sostenibilitat i les bones pràctiques mediambientals també seran presents durant aquesta nova temporada. Per primera vegada, Halloween també es viurà de manera especial en el Village Dreams de PortAventura, l’espai lúdic de la Fundació PortAventura on s’allotgen famílies amb fills amb malalties greus com a part de la seva teràpia de recuperació emocional. D’aquesta manera, Dreams comptarà amb la seva primera festa d’Halloween on, maquilladoras professionals, caracteritzaran als nens i les seves famílies. Els voluntaris de la Fundació PortAventura seran els encarregats d’organitzar aquesta festa terroríficament divertida.

A més, com és tradició, tots els racons del parc estaran decorats amb més de dotze mil carabasses, que en total sumaran més de 120.000 kg, conreades en una finca del Penedès pròxima al resort, sent així un producte de proximitat i quilòmetre zero que dinamitza l’economia local i el sector agrícola de Tarragona. Aquestes carabasses, símbol de l’Halloween de PortAventura World, una vegada finalitzada la temporada, seran aliment per a bestiar oví de la zona, seguint l’estratègia d’economia circular i residu zero que la companyia ha implementat.

Redacció