.

.

TOTS 21

El Carnaval de PortAventura World se celebrarà durant 15 dies no consecutius.

El Carnaval de PortAventura World se celebrarà durant 15 dies no consecutius.

PortAventura World arrencarà el 2023 amb la inauguració de la temporada més llarga de la seva història: prop de 300 dies d’emocions i experiències inoblidables que arribaran carregats de novetats per a tots els públics. El resort reobrirà les portes el 17 de febrer per celebrar per primera vegada el Carnaval, una edició de 15 dies no consecutius que s’estendrà durant els caps de setmana de febrer i març.

Per estrenar la temporada, PortAventura Park decorarà diverses de les seves zones al més pur estil carnavaler, inspirant-se en les celebracions dels carnavals més famosos del món (Rio de Janeiro i Venècia), i oferirà un ampli programa d’activitats que contempla des d’espectacles itinerants i batucades, fins a carrosses temàtiques i desfilades de comparses.

El 2023, PortAventura Park obrirà les portes al públic durant 276 dies (+9% vs. 2022 i +17% vs. 2019), mentre Ferrari Land estendrà el seu calendari durant 264 dies, un 3% més que el 2022 i un 21% més que el 2021. Per la seva banda, Caribe Aquatic Park ampliarà la seva obertura durant més de 100 dies, un 7% més que el 2022. Durant la temporada 2023, PortAventura World espera superar el rècord de visites i afluència registrat en anys anteriors, gràcies a l’aposta per la desestacionalització de la seva oferta, amb noves experiències i campanyes per a tots els públics.

Per a David García, director general de negoci PortAventura World, “la temporada 2023 promet ser inoblidable per a tots els amants de PortAventura World. No només començarem l’any més aviat que altres vegades per oferir més i millors oportunitats per visitar-nos, sinó que ho farem amb la primera edició de Carnaval de la nostra història. Tots els que formem part de PortAventura esperem que sigui el tret de sortida d’un any únic que genera els millors records als nostres clients”.

Sostenibilitat i digitalització, pilars estratègics el 2023
Durant la nova temporada, PortAventura World reforçarà la seva aposta en eixos estratègics com ara la sostenibilitat, la digitalització i la innovació. En termes de responsabilitat mediambiental i descarbonització, la companyia inaugurarà la planta fotovoltaica d’autoconsum més gran d’un resort de vacances a Espanya i una de les més grans d’Europa: PortAventura Solar. El projecte, que es va anunciar l?agost passat, ha suposat una inversió propera als 5 milions d?euros i cobrirà un terç de les necessitats energètiques del resort.

Per acabar, la digitalització i la innovació seran els altres pilars clau de PortAventura World. Durant els propers mesos, la companyia continuarà impulsant iniciatives estratègiques que enriqueixin l’experiència del client com ara el videojoc The Beat Challenge, una experiència immersiva ideal per complementar l’oferta d’oci digital; o l’impuls d’un dels seus projectes més recents i innovadors: l’sports bar LaLiga TwentyNine’s, creat en el marc de la joint venture amb LaLiga i Kosmos per continuar generant propostes innovadores al món de l’entreteniment.