TARRAGONA 21

Imatge promocional de ‘La Isla Maldita’, el nou túnel de la por de PortAventura.

L’elenc d’actors que dóna la benvinguda

Tot el parc torna a estar decorat amb motius terrorífics

PortAventura World tanca l’estiu amb un balanç positiu. Segons informa la companyia, les pernoctacions als sis hotels del complex han crescut un 9% respecte l’any anterior i han assolit el 95% d’ocupació.
A més, la xifra de visitants als tres parcs també ha crescut, tant pel que fa al mercat nacional com a l’internacional, on destaquen un 27% més de visitants de Rússia i un 10% més de clients del Regne Unit. PortAventura enceta aquest dissabte la temporada de Halloween, que s’estendrà fins el 17 de novembre i que experimenta un augment constant de visitants –del 17% l’any passat.
El gran atractiu d’aquesta edició és ‘La Isla Maldita’, un passatge del terror d’un quilòmetre únic a Europa, amb el qual l’empresa confia seguir creixent, un recorregut que es fa en mitja hora.

Coincidint amb la campanya de Halloween, el complex es transforma amb més de 22.000 carbasses, muricecs, teranyines decoratives i més de 280 personatges entre els quals hi ha fantasmes, calaveres i altres criatures terrorífiques.

La principal novetat d’aquesta edició és ‘La Isla Maldita’, un nou passatge del terror que té un recorregut d’un quilòmetre i que és únic a Europa. La història se situa en una illa remota del Carib on esperen més de 100 pirates fantasmagòrics que han tornat a la vida després d’una tempesta aterridora. El passatge se situa en un entorn d’aigua, vaixells enfonsats, vegetació i un manicomi. Aquesta proposta se suma als passatges del terror de l’Apocalipsis Maya, REC Experience i Horror en Texas, entre d’altres. El passatge no permet fugir en tot el seu recorregut. Halloween acabarà el  17 de novembre. S’espera superar els 800.000 visitants. El cost de Halloween supera el milió d’euros.

Es tracta d’un quilòmetre de passatge del terror al que cal sumar altres tres espais de terror. Tot el parc està decorat a l’estil Halloween. Es tracta d’un Hallween ‘molt familiar i terroríficament divertit’, destacava el seu director general, Fernando Aldecoa. ‘La suma del Halloween i Isla Maldita presenten el resort amb la millor oferta de tot Europa’, destacava. ‘Volem tornar a sorprendre’.

Grianfranco Bollini, director artístic, subratllava al seu torn que ‘ningú té aquest producte. Hem fet nombrosos càstings d’actors a tota Espanya’ per aconseguir els actors. Han estat tres mesos elaborant-ho i cinc dies per fer el muntatge in situ. A part de La Isla Maldita hi ha tres altres passatges del terror, Apocalipsis Maia, REC i la Matança de Texas.

Redacció- ACN