.

.

TOTS 21

Imatge de PortAventura. Foto: ACN

Imatge de PortAventura. Foto: ACN

PortAventura World i Sony Pictures Entertainment han anunciat avui que “Uncharted”, la primera muntanya russa dark ride del món basada en la taquillera pel·lícula, s’inaugurarà a mitjans del 2023. La nova atracció, que s’ubicarà a la zona del Far West, permetrà als visitants endinsar-se en la perillosa recerca d’un dels tresors més grans mai trobats.

David García, director general de Negoci de PortAventura World, assegura que “estem entusiasmats amb l’anunci d’aquest acord estratègic amb una companyia de referència a la indústria de l’entreteniment com Sony Pictures. Aquesta aliança ens permetrà estar presents a escala global presentant la nostra primera muntanya russa dark ride i, alhora, complementar a la perfecció l’oferta del resort. Estem convençuts que aquesta nova atracció amb tecnologia capdavantera serà fonamental per crear grans moments i records per a les famílies i amics que decideixin passar les seves vacances i temps lliure al nostre resort”.

Per part seva, Jeffrey Godsick, vicepresident executiu d’Associacions Globals i Gestió de Marca i director d’Entreteniment Basat en la Localització de Sony Pictures Entretainment, explica que “l’equip de PortAventura World ha dissenyat una emocionant atracció perquè els fans del joc i la pel·lícula puguin posar-se a la pell de Nate i Sully i emprendre la seva pròpia aventura a la recerca de tresors”.

Assad Qizilbash, director de PlayStation Productions, manifesta que “després de l’enorme èxit de la pel·lícula “Uncharted”, ens entusiasma veure com aquest acord de llicència al món de l’entreteniment s’expandeix encara més en nous i emocionants espais”.

Els visitants més agosarats podran gaudir de prop de 700 metres d’un vibrant recorregut per aquesta exclusiva muntanya russa dark ride de més de 12 metres d’alçada en un espai immersiu únic – de 4.800 metres quadrats i 16 metres d’alçada. Aquesta nova i emocionant atracció promet descobrir territoris foscos i inexplorats durant una estimulant expedició que no els deixarà indiferents. Per això, l’atracció comptarà amb un pre-show ple de sorpreses i un viatge d’inesperats esdeveniments en una experiència totalment immersiva a la recerca del gran tresor.

Amb una inversió de 25 milions d’euros, el projecte ha estat possible gràcies a l’acord de llicència amb Sony Pictures i la seva creació compta amb la col·laboració de la prestigiosa empresa de disseny Intamin Amusement Rides i Sally Corporation, companyia líder internacional especialitzada en el desenvolupament de dark rides i en el disseny d’animtronics.

Per registrar-se i descobrir totes les sorpreses d´aquesta nova atracció, accedeix a https://join.portaventuraworld.com/newride2023.