TOTS 21

PortAventura Convention Centri ha posat el fermall de tancament a la 56è edició del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada (Ral·li d’Espanya 2021), que s’ha saldat de manera reeixida amb la confluència de desenes de milers de persones entre el 14 i el 17 d’octubre, gràcies a la implicació d’un equip de més de 3.000 professionals. Un dels reptes d’aquesta edició, condicionada pel context de la COVID-19, ha estat la garantia de protecció enfront de la propagació del virus, un aspecte resolt gràcies al desplegament d’un ampli operatiu de seguretat i higiene.

Entre altres mesures, com el control de l’ús de la màscara o del distanciament entre els assistents, l’organització de l’esdeveniment va requerir tant als integrants dels equips participants com a la resta del personal un certificat de vacunació enfront del coronavirus o test negatiu en les hores prèvies al desenvolupament de la competició i durant tot l’esdeveniment, amb l’objectiu de garantir un espai lliure de COVID-19 per a la seva realització. Tot això, s’emmarca en l’estratègia global desenvolupada per PortAventura World enfront del virus en els últims mesos, en la qual ha invertit més de 5 milions d’euros per a garantir espais segurs dins del resort.

La 56è edició del Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada (Ral·li d’Espanya 2021) ha culminat amb el lliurament de trofeus a Salou. PortAventura Business & Events, a través de la seva directora, Laura Valdeolivas, no va voler perdre l’oportunitat de felicitar els guanyadors en el podi després de quatre dies d’intenses proves.

Valdeolivas ha afirmat que «donem per finalitzada una edició de la carrera molt especial per a nosaltres, en tractar-se de la setzena consecutiva en la qual l’organització de la prova ha confiat en PortAventura Business & Events, i en la qual hem pogut aconseguir nivells d’assistència que, sens dubte, ens posicionen en la senda de la recuperació. La convocatòria d’enguany ha estat tot un èxit i, gràcies a l’esforç dels equips implicats, podem dir que ha fluït de forma molt positiva i, sobretot, segura enfront de la COVID-19».

PortAventura Business & Events ha destinat els seus espais a l’emplaçament de la sala de premsa, des de la qual han informat més de 300 periodistes de tot el món; les oficines de la Direcció de la Carrera; les sales d’edició i muntatge del material audiovisual de l’esdeveniment, i les àrees de restauració al servei dels assistents i de l’organització. També els seus aparcaments, amb una superfície de més de 55.000 m², han acollit a les diferents escuderies participants en la carrera i un dels seus allotjaments, l’Hotel Carib, ha rebut a part de l’equip de l’organització del 56è Ral·li RACC Catalunya-Costa Daurada (Ral·li d’Espanya 2021) i a alguns integrants dels diferents equips de la competició.