.

.

TOTS 21

Imatge de l’atracció Furius Baco de PortAventura, funcionant a l’àrea de Mediterrània. Foto: Roger Segura

PortAventura World ajorna l’obertura del complex turístic prevista per al 27 de març arran de les mesures excepcionals ordenades per les autoritats per tal de contenir el coronavirus.

«L’obertura es produirà quan les autoritats sanitàries ho permetin», ha assegurat la companyia en un comunicat. El resort de Vila-seca i Salou (Tarragonès), la principal locomotora turística de la Costa Daurada amb cinc milions de visitants anuals, preveia encetar a final de mes la temporada del 25è aniversari. Arran del covid-19, la companyia ha informat que «aplicarà totes les instruccions i recomanacions que resultin d’aquestes mesures, prenent les màximes precaucions, en coordinació amb les autoritats sanitàries».

PortAventura World assegura també que la seva prioritat és preservar la salut i la seguretat dels clients, treballadors i col·laboradors.

A mitjan setmana l’empresa ja havia informat que el complex estava «preparat amb les mesures preventives addicionals si les circumstàncies ho requerissin».

Tot i que encara no havia obert portes al públic, hi havia treballs interns a les instal·lacions, i la companyia havia incrementat la freqüència de neteja de les zones públiques i de les seves oficines.

També havia restringit els viatges dels empleats a països de zones de risc i l’assistència a esdeveniments o fires amb gran afluència de gent i havia creat uns protocols d’actuació per a totes les àrees del parc.