.

.

TOTS 21

Una imatge de Port Aventura

Una imatge de Port Aventura

Port Aventura ha estat reconegut per segon any consecutiu com el Millor Parc d’Entreteniment d’Europa després d’aconseguir més d’un 90% de valoració total en les ressenyes dels usuaris de Zoover, la major plataforma d’opinió de viatgers de Benelux. Port Aventura es consolida així com destinació vacacional de referència a nivell nacional i europeu on tant el parc temàtic com els seus hotels juguen un paper clau en l’experiència dels visitants.

El guardó situa al parc com la millor destinació vacacional d’Europa gràcies a les seves 39 atraccions, més de 100 representacions d’espectacles diàries, així com els 10 punts de joc per a famílies en el resort i l’extensa oferta de restauració i tendes disponible. Així mateix, aquest reconeixement ressalta també l’oferta complementària d’allotjament per mitjà dels quatre hotels temàtics disponibles en el resort.

En aquest sentit, l’Hotel Gold River de PortAventura ha estat també distingit per les seves instal·lacions i la seva tematització amb la Kids ThemeParkTip! Quality Mark 2014 com un dels millors llocs per a vacances en família a Europa. El premi ha estat atorgat pels lectors de la revista Kids Vakantiegids, que destaquen l’alta prioritat al públic infantil i atractiva experiència vacacional disponible en aquest allotjament.