.

A la imatge, Pol del Castillo

Pol del Castillo, jugador del Club Tennis Tarragona (CTT), s’ha proclamat campió de la fase catalana de la Babolat Cup. Aquest campionat recull els millors jugadors de Catalunya sub-14 que tenen la intenció de disputar la fase final nacional a Javea i on el jugador del CTT en va sortir victoriós.

La prova es va disputar a les instal·lacions del Club Tennis Mataró i el jugador de Tarragona anava com a tercer cap de sèrie. A semis, el jugador del CTT es va enfrontar al principal favorit, Naharro (1), i que actualment ocupa la posició (3) del rànquing nacional.

Va ser un partit llarg, dur i disputat on la qualitat dels dos jugadors va deixar entre veure que tots dos apuntaven alt en aquest certamen, finalment el partit va caure de la banda de Pol per 3/6 6/3 7/5.

Degut a les condicions climatològiques, la final va haver de jugar-se el mateix dia de les semifinals. Així doncs, Pol del Castillo va haver de doblar i jugar dos partits en menys de 24 hores, però la qualitat del jugador combinada amb el potencial físic van portar-lo al triomf final.

Aquesta vegada, l’adversari era Adrià Pratdepadua; el de Tarragona va sortir a la pista amb un ritme de joc molt alt i no va donar opció al seu rival, d’aquesta forma va aconseguir la classificació a la prova màster i el campionat per 6/2 6/2. Cal destacar que el guanyador de la prova de Javea aconseguirà una plaça per disputar el campionat europeu sub-14.