.

.

TOTS 21

Pol Bueso a la presentació al Nou Estadi. Foto:cedida JB

Pol Bueso a la presentació al Nou Estadi. Foto:cedida JB

El darrer fitxatge del Nàstic, el castellonenc Pol Bueso, ja vesteix de grana després de la seva presentació oficial.

Pol arriba després de gaudir de pocs minuts a Albacete i ha dit que «Estic amb ganes boges de jugar i fer-me un lloc a l’onze». La seva polivalència en posicions defensives és el que ha fet que el Nàstic hagi incorporat a aquest jugador de pràcticament 30 anys a l’equip.

Vicente Moreno tindrà una peça més a la defensa per jugar igual de central esquerre com de lateral. Pol que va coincidir amb Xisco Campos al Castelló ha dit que li agrada parlar dins del camp i que confia en què els resultats surtin en un futur.

Pel central de Castelló la seva arribada al Nàstic li serveix per recuperar la il·lusió que havia perdut aquesta temporada. Pol Bueso ha recordat també l’ascens que va aconseguir la temporada passada amb l’Albacete «Nosaltres no vam guanyar cap dels dos partits d’ascens i vam pujar» ha dit el nou defensa grana.

D’altra banda el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha aprofitat la presentació de Pol Bueso per a mostrar el seu desacord amb les crítiques que ha rebut algun jugador del Nàstic després del darrer empat a casa. Andreu ha recordat que l’equip és líder i que ara s’ha de gaudir del moment en el qual es troba l’equip de Vicente Moreno.

Andreu també ha explicat que el Nàstic ha adquirit els drets federatius del futbolista Celso Borges que jugarà al Deportivo de La Corunya. Per aquesta operació el Nàstic rebrà una compensació econòmica en una operació feta per Promoesport, operació molt similar a la que també van fer la temporada passada amb l’Elx amb el futbolista Gary Mendes.

Quim P. Casadesús