.

L’equip Sub14 masculí format per Víctor Jiménez, Paco Lorenzo, Guillem Ferran i Jan Vives. Foto: CAT

Dissabte va tenir lloc a les pistes d’El Prat de Llobregat la final del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories Sub10-12-14-16. L’escola del Club Atletisme Tarragona (CAT) va tenir un gran protagonisme estant present en la majoria de curses, obtenint diversos podis, i batent un rècord de Catalunya.

L’equip Sub14 masculí format per Víctor Jiménez, Paco Lorenzo, Guillem Ferran i Jan Vives va ser el campió del relleu 4×80 i va batre per partida doble el rècord de Catalunya de la prova (datat del 2005), a les semifinals amb un temps de 40”16, i a la final tornant a millorar el registre amb 40”08. El mateix equip també va ser el guanyador del 4×200 amb un temps de 1’48”50.

Les Sub14 Naia Perex, Ainoa Rodriguez, Iris Garrido i Mireia Redondo van finalitzar en 4a posició al relleu 4×80 amb 42”61, millorant el temps de les semifinals. Al 4×200, Jana Pagès, Ainoa Rodriguez, Iris Garrido i Mireia Redondo van aconseguir la 6a plaça amb un temps d’1’55”74.

L’altra victòria de l’ECAT va venir per part de les Sub12 femenines al 3×600, Duina Borredà, Nora Montolio i Diana Garcia van guanyar la prova aturant el crono a 5’57”12. Al 4×60 de la mateixa categoria, Irene Jiménez, Ona Sansa, Nora Montolio i Duina Borredà van obtenir la segona posició del campionat, roçant la victòria amb 34”90. Els masculins Sub12 Pau Esteve, Nil Pagès, Marçal Sinfreu i Quim Sousa van arribar 7ens a meta del 4×60 amb 36”79.

També van ser subcampions de Catalunya els sub10 masculins. Hernan Ferran, Nil Pàmies, Kilian Borredà i Aleix Virgili van finalitzar el 4×60 amb 39”65 obtenint així la plata. Les femenines de la categoria Maria Martin, Ada Nin, Lucia Martinez i Agustina Ramos van acabar en 5a posició amb un registre de 40”77.

A la categoria Sub16, Emma Esteve, Maria Molinero, Silvia Vicente i Mireia Viera van aconseguir el 4t lloc al 4×100, amb una marca de 50”83 i millorant el registre obtingut a les semifinals. Els nois de la categoria, Gerard Ferrandiz, Guillem Ferré, Joan Martorell i Joan Sousa van finalitzar 14ens al 4×100 amb 52”60.