TARRAGONA 21

Podem Tarragona decideix trencar amb Guanyem i no presentar-se a les municipals.

Podem Tarragona decideix trencar amb Guanyem i no presentar-se a les municipals.

La marca Tarragona en Comú s’han trencat definitivament aquest dilluns a la ciutat de Tarragona.

Les diferències en l’elecció de candidat i sobretot el codi ètic en el funcionament d’aquesta elecció han fet decidir a Podem Tarragona deixar de treballar amb Guanyem per construir una marca conjunta per les municipals.

El portaveu de Podem Tarragona, Toni Carmona, ha explicat al Tarragona21 que «nosaltres treballem ja per les eleccions autonòmiques i per les estatals. Fer un projecte com aquest que s’allunya de la nostra idea de fer política no ens agradava. Per nosaltres és molt important que la ciutadania decideixi qui és el representant de la formació».

Un cop trencat el projecte de Tarragona en Comú, Carmona ha confirmat que la formació no es presentarà a les municipals de pròxim mes de maig «ho veiem una mica precipitat. No volem agafar tres o quatre cadires, volem canviar la manera d’entendre la política i la societat».

La marxa de Podem Tarragona se suma a la d’ICV que també va decidir marxar de Tarragona en Comú. En cas dels ecosocialistes sí que es presentaran a les municipals.

Pel que fa a Guanyem haurà de decidir en els pròxims dies si finalment fa llista per les municipals o decideix abandonar el procés electoral.

La manca de pressupost amb la marxa d’ICV i de la força de Podem pot fer decidir a Guanyem de no presentar-se a les municipals.

Quim P. Casadesús