.

.

TOTS 21

Manu Barreiro apunta a la titularitat. Foto: Nàstic

 

El Nàstic viatja a Cadis aquest diumenge (18h) amb l’obligació de treure alguna cosa positiva si no vol complicar-se encara més la permanència. La principal incògnita és saber si Merino tornarà a la defensa de cinc i si apostarà per donar minuts a Luismi, un cop s’ha recuperat de la lesió.

La derrota en el derbi davant del Reus ha retornat al conjunt grana a les posicions de descens. Unes places que no s’ocupaven des de feia nou jornades. Tot i aquest fet, l’equip està tranquil i confien en la capacitat de reacció que ja s’ha mostrat en aquesta segona volta. A més, també s’aferren al bon rendiment del Nàstic lluny del Nou Estadi. «Cert és que tenim millors números fora de casa i cert és que després d’una ensopegada a casa, l’equip s’ha aixecat i ho ha fet en camps difícils» deia el propi Merino. Anxo Carro, Romareda o Zorrilla en són els exemples.

A les portes d’un nou desplaçament està per veure per quin sistema es decanta el tècnic andalús. Si dona continuïtat al 4-2-3-1, o si pel contrari es torna a decantar per la línia de 5 defenses que ha donat bons resultats a fora de casa. Barreiro apunta a titular, mentre que Luismi podria tenir alguns minuts en la segona meitat.

El Ramón de Carranza ha deixat bons resultats en les dues últimes visites, amb dues victòries per 0-1 i 0-2. Estadístiques a banda, el Nàstic sap que té davant un rival dur que està lluitant per consolidar la seva plaça de play-off. Els de Cervera venen de guanyar a Alcorcón i volen tornar al camí del triomf en el seu estadi, quatre jornades després. Els cadistes, però, hauran de fer front a tres baixes importants en la seva línia defensiva com són els futbolistes Carpio, Aridane i Bryan, tots tres per sanció.

L’encontre arrencarà a les 18h i serà dirigit pel col·legiat Ais Reig.

Joan Castell