.

L'equip masculí del FC Tarraco just abans de la seva victòria contra el Vallmoll. Foto: Cedida

L’equip masculí del FC Tarraco just abans de la seva victòria contra el Vallmoll. Foto: Cedida

L’equip masculí del FC Tarraco confirma el seu bon inici de campanya i torna a guanyar (1-0) a l’Ortega Parejo davant el CD Vallmoll, que fins aquell moment era el líder de la categoria.

Partit poc vistós per l’espectador i molt travat, els locals es van contagiar del futbol directe practicat pels visitants, poca profunditat per les bandes però les ocasions més clares eren pels tarragonins.

El partit es trenca en un gran gol d’Aitor de falta, minuts finals de nervis i moltes imprecisions pels dos equips, però finalment els tres punts es van quedar a Tarragona.

L’equip és líder i aquesta setmana descansa, la setmana vinent rebran el CF Calafell.

Una altra golejada del femení (2-7)

L'equip femení del FC Tarraco just abans de la seva victòria contra l'Hospitalet. Foto: Cedida

L’equip femení del FC Tarraco just abans de la seva victòria contra l’Hospitalet. Foto: Cedida

L’amateur femení continua també amb la seva bona ratxa, sent un equip pràcticament intractable i donant poques oportunitats als rivals.

El partit de dissabte a l’Arenal de L’Hospitalet va estar igualat fins al minut 26, quan un gol en pròpia de les locals va trencar el partit, després gols d’Irati, Lorena i pòquer de Celia en la seva estrena en el nostre equip.

Cal destacar que les locals en cap moment van abaixar els braços i van marcar dos gols.

Partit important aquest diumenge a l’Ortega Parejo contra At Valls, un dels rivals a batre si es vol guanyar la lliga, serà a partir de les 18h.

Primera victòria de l’aleví del FC Tarraco en el seu derbi contra el Bonavista (0-11)

L'equip aleví del FC Tarraco just abans de la seva victòria contra el Bonavista. Foto: Cedida

L’equip aleví del FC Tarraco just abans de la seva victòria contra el Bonavista. Foto: Cedida

L’aleví del FC Tarraco va aconseguir la seva primera victòria en partit oficial davant el Racing Bonavista, un equip local encara en formació on els del Tarraco van ser superiors.

Cal destacar els gols de Juanpi ( 4 ) , Pau ( 3 ) , Raul, Diego i Pol . D’aquesta forma els jugadors més joves de l’equip es treuen l’espineta de la victòria després d’estar a prop en els dos últims partits.

Dissabte a partir de les 10.45 rebran a l’Ortega Parejo al Cambrils Unió.