.

.

TOTS 21

El càmping plantarà sembrarà 500 noves plantes, entre altres novetats. Foto: Cedida

Playa Montroig Camping Resort es prepara per la nova temporada que arrencarà el pròxim divendres 26 de març i ho fa amb canvis a les seves instal·lacions, per continuar oferint als seus clients els màxims estàndards de qualitat i ara, també de seguretat, que li han permès arribar a ser un dels millors càmpings d’Europa.

Una de les novetats és que aquest resort disposarà d’una bike station, un espai on posar a punt la bicicleta, guardar-la amb total seguretat i informar-se de totes les rutes que ofereix Mont-roig del Camp, un municipi molt prolífic en rutes ciclistes, en modalitat de carretera i de BTT. Això es suma al servei de lloguer de bicicletes; d’aquesta manera, Playa Montroig vol posicionar-se com un establiment bikefriendly.

En la mateixa línia de reformes de l’oferta esportiva, les tres pistes de tennis actuals passaran a ser de gespa artificial, una opció que, a més d’ecològica, és resistent al desgast i redueix el risc de rascades. A més, el Montroig Diving Center -l’únic que hi ha en tots els càmpings de la zona- passa a tenir la categoria de centre PADI.

Després d’un any marcat per la pandèmia, la seguretat continua sent la prioritat de Playa Montroig Camping Resort, que ha mantingut i reforçat totes les mesures de seguretat que l’any passat li van permetre tancar la temporada sense detectar cap cas positiu en Covid-19 a la seva plantilla; mesures que inclouen la instal·lació de gels hidroalcohòlics, de mampares protectores, inutilització d’urinaris, cartells informatius o agilitació dels serveis take away.

Novetats per retre homenatge a l’experiència glamping

Playa Montroig Camping Resort, de categoria cinc estrelles, és un establiment on ‘acampar’ amb glamur, tendència batejada com glamping. Un dels atractius oferts és el seu entorn enjardinat i les més de 2.000 palmeres que embelleixen el resort. Per continuar ‘alimentant’ aquest pulmó verd, a més del manteniment de la jardineria, Playa Montroig començarà la temporada amb 100 arbres i 500 plantes noves.

En matèria gastronòmica, en el restaurant Grill – l’únic que està obert a clients externs- inaugurarà la posada a punt en la cuina, que s’ha equipat amb última maquinària i una distribució més eficient. Per part seva, el restaurant La Terrassa comptarà amb nous dispositius de comunicació interns per agilitar el servei.

A més, per continuar ampliant el ventall d’activitats en l’àmbit gourmet, a partir d’aquesta temporada el resort oferirà excursions personalitzades per conèixer la prolífica D.O. Tarragona, de la mà d’acords aconseguits amb cellers de la zona.

Las millores, també online

Playa Montroig Camping Resort, un allotjament condecorat amb l’excel·lència, també està a l’avantguarda del sector digital per oferir diverses possibilitats d’interacció amb els seus hostes. Per això, han creat un compte de client, que permet consultar des de la web les reserves fetes i els punts acumulats, entre altres gestions. A més, a la primavera es preveu llançar la nova pàgina web, que serà molt més dinàmica i intuïtiva, per millorar l’experiència, també en línia.

Redacció