.

.

TOTS 21

Tot el que envolta aquesta temporada al CF Reus Deportiu ha de venir acompanyat d’un signe d’exclamació per expressar la sorpresa i enuig entre els aficionats d’una situació que amenaça amb descens administratiu després que els jugadors no hagin cobrat el seu salari des de setembre. La penúltima informació que genera estupefacció al voltant de l’entitat de la capital del Baix Camp, que necessita 5 milions d’euros damunt la taula abans del dia 5, prové d’un mitjà digital barceloní, ‘Metropoli Abierta’, on s’assegura que el central del FC Barcelona, Gerard Piqué, està “sospesant” la compra del club reusenc. El diari cita “fonts pròximes a la directiva roig-negra”

El digital recorda com el passat 23 de novembre Piqué va assegurar en un entrevista concedida a l’Equipe que projectava “la compra d’un club de futbol i la creació d’una nova competició”. El rumor arriba enmig dels esforços del conseller delegat del Reus, Joan Oliver, per trobar un inversor àrab o xinès. I en aquest sentit el diari barceloní lliga caps i fa esment a la relació “sempre molt fluïda” que ha mantingut el jugador blaugrana amb Laporta, “amic personal d’Oliver”.

L’única certesa en tot aquest planeta és que la pressió per trobar solucions afecta ja sense excuses possibles al rendiment sobre el camp. El Reus ha perdut aquestdissabte per 0-2 contra el Mallorca, i es queda en posicions de descens amb 13 punts, tres més que el Nàstic.