.

.

TOTS 21

Un moment de l'acte celebrat avui

PIMEC Tarragona ha presentat la Guia per a l’Autoavaluació d’Empreses, un manual que proporciona les claus per realitzar un diagnòstic que permet a qualsevol empresa, per petita que sigui, obtenir una anàlisi de la seva situació.

El proppassat mes de maig l’ l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció) va contactar amb PIMEC Tarragona amb l’objectiu de dissenyar una metodologia d’autoavaluació per a pimes i microempreses . Així mateix, es va portar a terme un taller en què hi varen ser presents pimes, emprenedors i/o tècnics en promoció empresarial i que va oferir la possibilitat de conèixer de primera mà informació molt valuosa per enfocar el Manual ,tenint en compte les experiències que es varen poder compartir a la seu territorial de PIMEC Tarragona.

Un cop enllestit aquest projecte, els professors de la URV Fernando Campa i Mª Jesús Blasco han presentat avui la Guia per a l’Autoavaluació d’Empreses a PIMEC Tarragona, que ha permès identificar la situació del negoci de les diferents empreses participants, tot facilitant-los la possibilitat de prendre decisions d’orientació i/o reorientació del seu negoci.

La jornada, que ha comptat amb l’assistència de més de 30 empresaris, ha estat presentada per Joaquim Sendra, president de PIMEC Tarragona.

P