Petits cinèfils, noves experiències cinematogràfiques per viure en família, a CaixaForum

Fotograma de ‘Kubo y las dos cuerdas mágicas’.

Petits cinèfils és un programa de cinema familiar a CaixaForum adreçat als més menuts de la casa i a les seves famílies perquè gaudeixin junts de l’experiència cinematogràfica amb pel·lícules que fan volar la imaginació, treballen el sentit estètic i crític i que fan riure, pensar i aprendre alhora. Són films de gran força visual, que posen en valor l’animació de qualitat i que acosten els clàssics als nens i les nenes.

El proper dissabte, 7 d’octubre, Thiago Calçado, especialista d’animació de Laika, serà l’encarregat de presentar el cicle i fer la introducció a la primera de les pel·lícules, ‘Kubo y las dos cuerdas mágicas’. L’animador explicarà el procés de la tècnica stop motion, basada en l’animació fotograma a fotograma, una tècnica encara molt artesanal, que necessita filmar 24 imatges per aconseguir un segon d’animació.

Per enriquir aquesta proposta, la nova temporada, comptarà amb la guia d’un educador a cadascuna de les sessions. El seu objectiu serà donar unes pautes i pistes als més petits per tal que estiguin atents, tant al contingut de la pel·lícula com a la forma en que està feta.

En acabar, es plantejaran algunes preguntes i reflexions sobre la temàtica i es treballarà l’observació dels elements que s’hauran comentat durant la introducció.

CaixaForum Tarragona (Cristòfor Colom, 2 Tarragona).

Preu: 4 €. 50% de descompte per a clients de ‘La Caixa’.

Venda d’entrades: CaixaForum.com/Agenda. Entrades també disponibles a CaixaForum en horari d’atenció al públic.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *