.

.

TOTS 21

La Legió 501 Spanish Garrison va visitar ahir diumenge 6 de maig la planta de pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, i els nens i nenes ingressats van passar una bona estona amb alguns dels personatges de la saga Star Wars. Aquesta organització internacional és un club de costuming que contribueix amb causes solidàries, promou l’afició per Star Wars i facilita l’accés als vestits de la saga.

La Legió 501 va néixer amb el propòsit de manifestar la passió per Star Wars i es va aprofitar d’aquest potencial per ajudar en causes solidàries, generalment enfocades als més petits, per a que puguin gaudir d’una passió com la de representar als personatges del “Costat fosc”, amb la més fidel de les qualitats en els vestits dels personatges.

Coneguda comunament com “Els nois dolents fent coses bones”, és una definició que no està mancada de raó, ja que pràcticament tot el que fa va enfocat a ajudar els nens més necessitats que, per mala fortuna de la vida, es troben en situacions delicades. Per això, fins i tot els personatges més dolents de la saga Star Wars pretenen ajudar a millorar la qualitat de vida dels més petits i arrencar un somriure en els moments més complicats.

Des visites a hospitals, passant per desfilades solidàries, la seva activitat és totalment sense ànim de lucre. Fins ara, han col·laborat amb ajuntaments, grans firmes, proveïdors de serveis, ONG i, ahir diumenge, amb l’Hospital Joan XXIII.