.

.

TOTS 21

 La candidatura que encapçalava, Tria Roda, va ser la més votada en les eleccions municipals


La candidatura que encapçalava, Tria Roda, va ser la més votada en les eleccions municipals

El passat dissabte15 de juny,a les 12 del migdia, va tenir llocel Ple de Constitució de la Corporació municipal de Roda de Berà i l’elecció d’alcalde o alcaldessa. La secretària de l’Ajuntament va donar inici a la sessió, constituint en primer lloc la mesa d’edat, integrada pels electes de més edat, Teresa Ferré, i de menys edat, Gerard Solé.

Tots els electes, 13 en total,van jurar o prometre la Constitució, sent proclamatsaixíregidors i regidores del Consistori. Tot seguit es va procedir a la votacióper a l’elecció de l’alcalde o alcaldessa, on només es va presentar com a candidat a l’alcaldia Pere Virgili. L’escrutini va donar com a resultat 6 vots a favor i 7 vots en blanc.

Al ser Tria Roda la llista més votada en les eleccions del passat 26 de maig no era necessari majoria absoluta per proclamar-lo alcalde de Roda de Berà. L’equip de Govern assumeix el mandat en minoria -com ja va succeir en la legislatura anterior-amb un total de 6 electes. Pere Virgili encapçalarà la corporació acompanyat dels regidors i regidores Teresa Ferré, Manel González, Rosana Dorantes, Frederic Royuela i Gerard Solé. L’oposició estarà formada per 7 regidorsi regidores: Josep Antoni Benedicto, Laura Moya i Juan Pedro Labrador del PSC, Eva Maria Giménez d’ERC, Toni Bernal de C’s, Rafael Luna del PPi Albert Martín de Junts per Roda de Berà. En el seu discursdurant la presa de possessió, l’alcalde va manifestar que encetava una legislatura de col·laboració i transparència, on tots els suggeriments seran escoltats i valorats.