Pere Rins i Francisco Domingo inauguren l’exposició ‘Pintar, un plaer’ al Centre Cultural de Cambrils

La mostra titulada ‘Pintar, un plaer’ es pot visitar fins el proper 11 de desembre de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

Els artistes Pere Rins i Francisco Domingo van inaugurar divendres una exposició de pintura a la Sala Àmbits del Centre Cultural Municipal de Cambrils (carrer Sant Plàcid, 18-20). La mostra titulada ‘Pintar, un plaer’ es pot visitar fins el proper 11 de desembre de dilluns a divendres de 15 a 22 hores.

El fil conductor d’aquesta exposició no es veu a simple vista, però hi és. En Nitu i en Siscu són dos amics d’infància que comparteixen el plaer de pintar. Amb estils no sempre coincidents però amb admiració mútua, suport constant i molta crítica constructiva, han anat explorant les seves inquietuds i madurant un treball que us volen exposar junts.

El riudomenc Pere Rins, més conegut com a Nitu.

El riudomenc Pere Rins, més conegut com a Nitu, és un gran aficionat a la pintura, la música i el cinema. La seva obra i treball ha estat present a molts llocs i àmbits diferents, com als cartells de pel·lícules a les marquesines del Cinema Palace de Reus durant 10 anys, a la galeria de fills il·lustres de Riudoms, a la portada de la revista de ciclisme Volata o els llibres de poemes ‘Riudoms a flor de pell’ i ‘Elegies a Riudoms’ de Josep Cros, al disseny de revistes locals, a infinitat de caricatures, retrats i també el disseny i il·lustració del màrqueting dels Gegants de Reus, entre altres.

Francisco Domingo, nascut també a Riudoms però cambrilenc de fa 45 anys.

Francisco Domingo, nascut també a Riudoms però cambrilenc de fa 45 anys, es confessa un enamorat de Cambrils i ha estat l’impulsor d’aquest projecte. Ha estudiat cursos monogràfics de Pintura Creativa a l’Escola d’Art i Disseny de Reus. L’art i els viatges han estat dues constants en la seva vida i, a partir de la jubilació, la pintura ha pres un paper molt més important en el seu dia a dia. Ha participat en diferents concursos de pintura, com per exemple el Premi de Pintura Vila de Cambrils els anys 2010 i 2012; en l’exposició al Centre Cívic de Vilafortuny i a varies exposicions col·lectives a Reus. També podem trobar la seva obra al Palau Arquebisbal de Tarragona.

D’un temps ençà el dos artistes pinten i creen amb un vincle més estret i això els ha portat a preparar aquesta mostra.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *