.

Imatges de la representació tarragonina. Fotos: Club Atletisme Tarragona

Els 6 atletes veterans del Club Atletisme Tarragona que han participat al Campionat d’Espanya Màster de pista coberta, celebrat el cap de setmana passat a Valencia, han aconseguit una excel·lent collita de 9 medalles, 3 de les quals van ser d’or, 4 de plata i 2 de bronze.

En Pere Pardines i en Josep Maria Mateo, en la categoria M55, es van proclamar campions d’Espanya, de manera compartida, a la prova del salt d’alçada ja que els dos van superar l’altura de 1,53m, fent un concurs totalment igualat en el nombre d’intents que van fer a cada altura que van anar franquejant.

A més, en Josep Maria Mateo també va aconseguir el campionat d’Espanya a la prova del salt de perxa, amb un millor salt de 3,10m, i el subcampionat a la prova del salt de llargada, disciplina en la que va arribar als 4,88m. Per la seva banda, en Pere Pardines, va completar la seva participació amb la medalla de bronze a la prova dels 60 metres tanques, amb un registre de 11,69s.

En Josep Maria Puig, categoria M70, va ser medallista per partida doble en les proves de velocitat. Als 200 metres llisos va obtenir el subcampionat d’Espanya amb una notable marca de 32,70s. A més, als 60 metres llisos va pujar al tercer calaix del podi en aturar el crono en 9,56s.

La Gemma Solé (F50) va quedar segona d’Espanya en la pentatló, disciplina en que va superar per primera vegada la barrera dels 3000 punts, aconseguint 3033 punts, gràcies sobretot als resultats obtinguts a les proves de 60 metres tanques, amb un excel·lent registre de 10,91s, i de 800 metres, cursa que va córrer per sota dels 3 minuts, concretament 2:59,64m. També va participar en les proves individuals dels 60 metres tanques i del salt d’alçada; en aquestes dues proves va acabar en quarta posició. A les tanques va aconseguir una sensacional marca personal de 10,81s i a l’alçada va superar el llistó col·locat a 1,24m.

En els 3000 metres marxa, l’Antònia Royo (F55), va acabar amb un bon registre de 18 minuts 49,09 segons i aconseguint la medalla de plata.

La Patri Amador (F40) va participar en la prova dels 800 metres i, en una recta final molt lluitada i ajustada, va arribar en quarta posició, quedant-se a només dues centèsimes de la medalla de bronze.