.

.

TOTS 21

El líder socialista català Pere Navarro

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha situat en l’ambient de “crispació” l’agressió rebuda aquest cap de setmana quan va rebre una bufetada d’una dona en un acte privat celebrat a Terrassa i ha insinuat de forma evident que procedia d’una dona de l’entorn sobiranista.

“A la diada de Samt Jordi em van insultar, amenaçar. Quan rasques, veus que aquesta diada tan festiva no ho és tant. La gent s’està crispant i cal posar-hi remei”, ha dit Navarro aquest matí als micròfons de RAC1.  Navarro ha afirmat que el tema sobiranista és al darrere de l’agressió: “El que està passant no és res més que això. Hem d’afrontar aquest clima. No tot va molt bé. Si el senyor Mas i el senyor Rajoy continuen amb el clima de la crispació, això no anirà bé”. “Si algú ha parlat de diàleg sóc jo i el meu partit. Ningú ens pot acusar d’alimentar la crispació”, ha assegurat.

A Catalunya Ràdio, d’altra banda, Navarro ha dit que la dona que li va clavar la bufetada “viu una opció amb cert fanatisme”. “No és una persona sense sostre ni desequilibrada”, ha dit. La dona li va dir: “Grandíssim fill de puta”. Navarro ha afirmat que l’agressió “políticament té trascendència”. El líder socialista català presentarà avui denúncia.

Navarro ha finalitzat afirmant: “A Catalunya ens insulten uns i a Madrid uns altres”. El remei a aquesta crispació “és que hi hagi diàleg entre els que tenen la responsablititat, Rajoy i Mas”.