TOTS 21

El cap de llista de Cs per Salou remarca que "l'actual alcalde pretén ocultar que és el candidat de Puigdemont i s'amaga sota la marca Sumen per Salou"

El cap de llista de Cs per Salou remarca que «l’actual alcalde pretén ocultar que és el candidat de Puigdemont i s’amaga sota la marca Sumen per Salou»

«Reclamem a Pere Granados que aclareixi als salouencs quins partits integren la seva candidatura de cara al 26-M». Així ho ha manifestat el cap de llista de Ciutadans (Cs) per Salou, Pere Lluís Huguet. «L’actual alcalde pretén ocultar que és el candidat de Puigdemont i s’amaga sota la marca Sumen per Salou», ha explicat el cap de llista de Cs per Salou i ha afegit que «la documentació presentada a la Junta electoral (*) confirma que la coalició que lidera Granados la integren el PDeCAT i l’antiga Convergència, sense que hi formi part cap partit municipalista de Salou».

Pere Lluís Huguet considera que «els ciutadans de Salou tenen dret a saber a qui voten a les eleccions del 26 de maig i a no ser enganyats amb noms suposadament tranversals». «Demanem a Granados que sigui transparent i clar, igual que ho som nosaltres, ja que els votants de Ciutadans saben exactament a qui estan votant i tenen clar que nosaltres som un projecte de centre i renovador», ha conclòs.