.

.

TOTS 21

Pere Granados, amb la llista i acompanyat de la seva dona i el seu fill. Foto: Tarragona21

L’alcalde i candidat a la reelecció a l’alcaldia de Salou, Pere Granados, ha presentat avui al vespre al Club Nàutic de Salou, la llista de persones que l’acompanyen a les eleccions municipals amb la candidatura que ell lidera i encapçala, Sumem per Salou, i que va promoure com un projecte polític alternatiu per sumar el màxim voluntats i esforços amb un únic objectiu: «Salou».

La llista presenta mes del 50 per cent de dones i del 30 per cent de joves. Destaca poderosament el fitxatge de l’exdirectora territorial d’Educació de la Generalitat a Tarragona, Sílvia Rodés, que porta deu anys residint a Salou. «M’estreno en una llista electoral», deia a Tarragona21, com també Esther Puig, amb càrrecs a la URV, que situa en cinquè lloc. Segon és Marc Montagut; tercer, Jesús Barragán, i tercera, Júlia Gómez, és a dir, el nucli dur de Granados.

Unes 400 persones han omplert el Club Nàutic en un clima d’eufòria i on Granados ha estat acompanyat, com en cada elecció, per la seva esposa Elena i el seu fill Pere. Té molt clar el candidat que la proposta de Sumem per Salou és el municipalisme total. Així com existeix el futbol total, hi ha el municipalisme total i Sumem se situa novament al centre ideològic, buscant la centralitat tant en la perspectiva dreta-esquerra com en la nacional. No li cauen els anells per fer un discurs bil·lingüe. De fet, el seu ADN és la mescla i això es el que ha tornat a defensar avui.

Justament durant la seva intervenció ha estat molt clar al respecte: “El nostre objectiu és Salou, perquè Salou és el més important i el motiu principal del nostre compromís i de la nostra il·lusió. Salou és allò que ens mou i ens dona força; i per això estem convençuts que podem construir un Salou fort i útil per tothom”.

El candidat, amb la seva esposa Elena i el seu fill Pere. Foto: Tarragona21

Transformar Salou

I ha afegit que “Sumem per Salou neix com un projecte polític plural i transversal, municipalista i obert a la diversitat de sensibilitats i idees, on tothom hi cap i on tothom si sent representat; i per això som els únics que podem garantir un govern dedicat 100% a Salou, de consens de ciutat, i amb un únic interès i objectiu: els salouencs i les salouenques”. No deixar ningú pel camí, superar els enfrontaments amb projectes col·lectius, amb una candiadatura «que és la garantia de la transformació de Salou», el seu segon gran missatge, la transformacioó.

L’alcaldable ha agraït a les persones que formen part de la llista electoral el seu compromís i convicció a formar part del projecte de Sumem, i la confiança dipositada en la seva persona per encapçalar la candidatura. Els ha dit que “és un autèntic orgull poder compartir aquest projecte amb vosaltres, perquè formem un equip que representa una gran diversitat de col·lectius del teixit social, de sectors, i de sensibilitats; representem el Salou que suma, que uneix i que integra; i això garanteix estabilitat, diàleg i consens”.

La llista completa de Sumem per Salou

Afegia Granados que “són persones molt implicades amb la vida social i ciutadana, il·lusionades per col·laborar i treballar per la seva ciutat, que volen aportar els seus coneixements i idees en benefici del progrés de Salou i la qualitat de vida de les persones”.

També remarcava que és una llista “que combina persones de gran experiència en la gestió pública municipal, i persones que aporten renovació a la candidatura ja que més del 50% dels candidats són nous; però junts formen el millor equip amb vocació de servei per tirar endavant la nostra proposta de govern, que es caracteritza per ser viable i possible”. Remarcava també que més del 50% són dones i un 30% són joves de menys de 30 anys.

Granados, amb Sílvia Rodés, fitxatge estrella. Foto: Tarragona21

Granados ha fet una breu valoració del programa electoral -avui tocava presentar la llista i no el programa- dient que “ve a completar i culminar una feina feta, per donar un impuls cap un nou cicle de modernització, de creixement i de generació de riquesa i ocupació pel nostre municipi”.

Entre d’altres, la llista incorpora les següents persones com:

Esther Puig. Responsable de la Sub-unitat d’Expedients i Títols de la URV; i Tutora del Grau d’Antropologia i Evolució Humana de la Universitat Oberta de Catalunya UOC.

Xavier Montalà. Estudiant d’Arquitectura Efímera. Membre dels Gegants de Salou, Grup Esplai, Diables, Bruixes i Confraria de Pescadors. Cap de Colla dels Atabaladors i els Canons d’en Pascual. President del Cor Jove Vila de Salou

Arantxa Rojí. Magisteri, educació primària (especialitat en Educació Física). Tècnica superior en Educació Infantil. Titulació en Educació no formal (directora y monitora de lleure). Vetlladora escolar y coordinadora d’inclusió en projecte Fundació FCB. Monitora Escola de Futbol Sala de Salou.

Sílvia Rodes. Mestra i pedagoga especialitzada en psicologia de l’educació. Ex-directora dels Serveis Territorials del Departament d’Educació. Tècnica de l’equip d’assessorament psicopedagògic del Departament d’Educació de la Generalitat.

Natàlia Bel. Tècnic d’Empreses i Activitats Turístiques. Responsable de Promoció del Patronat de Turisme de Salou.

Àlex Savé. Tècnic Superior en Instal·lacions d´Edificis. Especialista Universitari en Gestió i Administració Immobiliària. Mediador en Dret Privat i Mercantil. Administrador de Finques. Secretari de l’Associació de Veïns Salou Est.

Irene Orts. Curs d’Auxiliar i assistent tècnica veterinària, i de gestió de protectores i guarderies per animals

Catalín Timofte. Llicenciat en informàtica i economia. Responsable de producció en empresa multinacional. President de l’Associació de Romanesos de la Comunitat de Salou.