TOTS 21

Pere Granados

Pere Granados

CiU de Salou ha ampliat la seva proposta al PSC per tractar d’assolir un pacte de govern després que la inicial fos rebutjada pels socialistes per pobra.

En un encontre que han mantingut avui els equips negociadors de CiU i PSC, encapçalats per Pere Granados i Toni Brull, alcaldables de CiU i PSC, respectivament, CiU ha ofert la totalitat de la regidoria d’Acció Social, una de les prioritats del PSC. Inclouria així aspectes centrals com polítiques de la Dona i Igualtat.

Altrament, també han ofert Seguretat Ciutadana (Policia Local), Salut, Serveis Interns, Qualitat i Noves Tecnologies. L’opció inicial de CiU deixava molt despullada l’àrea d’Acció Social. Per contra, el PSC va contraofertar demanant un any d’Alcaldia i Urbanisme, propostes que CiU no contempla.

Els socialistes debatien la nit de dimecres la seva resposta. En cas que el PSC i CiU no arribin a un acord, CiU arrencarà el mandat governant en minoria.

Ganemos

D’altra banda, Ganemos, que té un regidor al nou consistori, ha aprovat no sumar-se a un ‘tots contra Granados’, una opció que ha corregut pels partits polítics els darrers dies.