.

El Nàstic ha caigut per 1-0 a Sòria. Foto: LFP

El Nàstic suma la segona derrota consecutiva de la temporada en caure per la mínima davant del Numancia (1-0). Un gol en el primer quart d’hora de Manu del Moral ha estat suficient per tombar al conjunt grana, que ha estat incapaç de reaccionar. Tejera ha vist la vermella directe al 84 en una clara senyal de la impotència.

El que havia de ser el partit de l’enlairament s’ha convertit en l’encontre de la preocupació. La imatge mostrada pel Nàstic queda lluny de la primera part d’Alcorcón, tot i començar pràcticament amb els mateixos homes. El gol en contra ha deixat grogui a un conjunt sense capacitat de reacció, que veu com passen les jornades i encara no coneix la victòria.

La principal novetat en l’onze inicial era la presència d’Uche a la punta. Precisament l’atacant grana tenia una bona ocasió en el primers compassos del partit. Aquest avís ha estat un miratge, ja que el Nàstic ha començat a sentir-se perdut davant d’un Numancia que no tenia problemes en triangular. I ben aviat ha inaugurat el marcador. Al minut 15, Manu del Moral aprofitava una gran centrada per batre a Saja.

El gol ha deixat molt tocat als homes de Vicente Moreno. Lluny de reaccionar han vist com podrien haver encaixat el segon en un parell d’ocasions, però Saja i la falta d’encert de Julio ho han impedit.

L’esperança passava per una reacció a la sortida de la segona meitat, però el Nàstic ha seguit mostrant una imatge plana. Sense profunditat i sense el caràcter que havia mostrat en les últimes jornades. Ni els canvis amb més pólvora han funcionat.

Un Nàstic que s’havia marcat aquesta jornada per començar a despegar i que veu com la situació agafa un caire preocupant i més tenint en compte els propers partits davant Saragossa i Córdoba.

Fitxa tècnica:
Numancia: Munir, Regalón, Í. Pérez, Manu (Acuña 63′), Julio, Nacho (Escassi 69′), Luis Valcarce, Medina, Ruiz de Galarreta (Pedraza 78′), M. Mateu i Callens

Nàstic: Saja, Valentín, Suzuki, Molina, Mossa, Madinda, Tejera, Cordero (Àlex López 46′), Muñiz (Lobato 75′), Delgado (Rharsalla 54′) i Uche.

Àrbitre: Pulido Santana. Ha amonestat als locals Regalón (3′), i als visitants Juan Delgado (6′), Molina (26′), Madinda (57′). Ha expulsat amb vermella directa a Tejera (84′)
Gols: 1-0, Manu del Moral (15′)
Incidències: Partit corresponent a la 5ena jornada de la Liga 123 a l’Estadi Los Pajaritos davant 2.392 espectadors.