.

.

TOTS 21

Un moment de la concentració viscuda aquesta nit a Rambla Nova

Centenars de persones s’han sumat a la crida feta per diverses entitats i partits per fer una penjada col·lectiva de cartells de propaganda del referèndum de l’1-O a Rambla Nova i pel vot del ‘sí’, a l’alçada dels Despullats.

La Policia Nacional hi ha estat present al voltant d’una hora, però ha declinat intervenir. Tot i que havia fixat un perímetre davant les seus de l’Agència Tributària i l’Institut Nacional de la Seguretat Social, on s’havia disposat el punt de trobada de manera simbòlica i prou eloqüent, els concentrats se l’han saltat per penjar cartells a l’entrada de l’INSS.

Òmnium Cultural, ANC i els partits sobiranistes, com PDeCAT, ERC o la CUP, secundaven la protesta, en la que els agents no han intervingut en cap moment ni han identificat persones, seguint el criteri del Govern central de no actuar en grans aglomeracions. Els concentrats han fet una escampada de cartells per la Rambla, aprofitant fanals i arbres i emprant tot tipus de material per penjar-los, en un ambient familiar i distès.

No han faltat els cants d'”independència” i “volem votar”.