.

.

TOTS 21

Mercè Dalmau, en una imatge d’arxiu.

Després de les afirmacions fetes pel regidor Eduard Pellicer (ERC) a la seva xarxa social de Facebook el passat dimarts 27 de març en relació als turistes provinents de l’Aragó, el grup municipal del PDeCat Cambrils exigeix una rectificació pública el més aviat possible.

El grup municipal de PDeCat Cambrils sosté que aquest escrit és del tot inacceptable d’un regidor que forma part de l’equip de govern municipal. La cap de llista i líder del partit a Cambrils, Mercè Dalmau, afirma també que per damunt de qualsevol ideologia personal i política, cal mantenir sempre una actitud de respecte i convivència amb totes les persones que visiten el nostre municipi. Tant aquelles que estiuegen a Cambrils de forma puntual com aquelles que hi tenen la seva segona residència i vinguin d’on vinguin.

Dalmau i la resta de regidors de PDeCat Cambrils asseguren també que aquestes afirmacions eren del tot innecessàries i més, després de les bones relacions institucionals entre Cambrils i Saragossa arran dels atemptats de l’any passat. Com a regidora de Turisme del municipi, Dalmau ha assegurat que tot l’equip seguirà treballant perquè els turistes se sentin com a casa.

Tot i voler mantenir l’estabilitat municipal fins al final del mandat, PDeCat Cambrils insisteix en la necessitat urgent de demanar disculpes públicament a aquelles persones que s’hagin pogut sentir ofeses després d’aquesta afirmació.