.

.

TOTS 21

La fotografia guanyadora.

El morellenc Pau Ventura, de 21 anys, ha resultat ser el guanyador de la segona edició del concurs fotogràfic #Raconsipaisatges, que la regidoria de Comunicació de l’Ajuntament del Morell va posar en marxa aquest mes de novembre per tal d’il·lustrar el calendari del 2019 del municipi. Un veí que ja va aconseguir la victòria de la primera edició del certamen, fa tot just un any.

Així ho va decidir el 19 de novembre un jurat format, a més de per un tècnic i un responsable del consistori, pel fotògraf morellenc Martí Gasull i el fotògraf i vídeorealitzador tarragoní David Oliete, els quals han valorat de la fotografia guanyadora l’originalitat del punt de vista, a més de la composició i els colors. El lliurament del premi s’ha dut a terme a quest divendres 7 de desembre, en què el guanyador ha rebut, per part de la regidoria de Comunicació, un disc dur extern.

Pau Ventura (esquerra de la imatge), amb el regidor Eloi Calbet. El guanyador ha rebut com a premi un disc dur extern.

Eloi Calbet, regidor de Comunicació, reivindica aquesta iniciativa com una manera de “fomentar la participació ciutadana”, amb la voluntat que els morellencs capturin de forma singular, creativa, però també concisa, un espai característic del nostre municipi o, simplement, una visió particular del Morell. “Un fet que, per segon any consecutiu, s’ha aconseguit amb escreix”, destaca. Així, de tots els participants ha estat complicat triar només una sola imatge, “per l’originalitat, la qualitat i creativitat de les fotografies presentades”, incideix. En aquest sentit, l ’Ajuntament agraeix la bona resposta de tots els participants i ja pensa en una nova edició del concurs #Raconsipaisatges de cara a l’any vinent. Per saber més sobre el treball fotogràfic d’en Pau Ventura, podeu visitar el seu perfil d’Instagram.