.

.

TOTS 21

Pau Vallvé. Foto Tina Riera (Atthina)

Després de l’arrencada de la temporada teatral del Morell amb l’humor i la màgia de Gran Reserva, de Rhum&Cia, aquesta setmana és el torn de la música, amb Pau Vallvé. Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé torna per presentar el seu 17è disc, titulat ‘La vida és ara’, el 6è signat sota el seu nom.

El disc se l’ha autoeditat ell mateix i, com ja és tradició, l’ha compost, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi. ‘La vida és ara’ és un canvi d’etapa. És el disc d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i, de cop, se n’adona. És com el típic moment de lucidesa que ve propiciada per la suma de l’experiència acumulada més un confinament solitari i perllongat just en el moment adequat.

El concert és divendres 15 de gener a dos quarts de nou del vespre, i està recomanat per a majors de 7 anys. Les entrades anticipades costen 10 euros i es poden adquirir anticipadament al Centre Cultural del Morell, al carrer de la Coma 2, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores (excepte els divendres que hi hagi funció). A més enguany, i com a novetat, les entrades també es poden comprar online a la plataforma elmorell.koobin.cat. Una hora abans de l’inici de l’espectacle es podran comprar les entrades a taquilla, a un preu de 12 euros. Així mateix, els majors de 65 anys i els aturats tenen un descompte del 25% en totes les entrades, mentre que els menors de 30 anys i les persones minusvàlides tenen un descompte del 50%.

Pel que fa a les mesures de seguretat i higiene respecte a la Covid-19, durant la temporada l’aforament del Teatre Auditori es veurà reduït al 50% en tots els espectacles, l’ús de la mascareta serà obligatori, així com la neteja de mans i la presa de temperatura a l’entrada.

La temporada teatral, que ara comença, s’allargarà fins a l’1 de maig amb una desena d’espectacles de circ, teatre, propostes familiars i música. I enmig de tot plegat, el PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi, que arriba a la sisena edició i que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril.

Redacció