.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu de Dani Tugores. Foto: Joan Carles Borrachero

Imatge d’arxiu de Dani Tugores. Foto: Joan Carles Borrachero

L’Ibersol CBT afrontarà aquest cap de setmana una de les eliminatòries prèvies a la final a 4 de la Lliga Catalana EBA contra el Martinenc BQ, i ho farà en el millor escenari de tots, al Serrallo davant la seva afició aquest dissabte a les 19.00 hores. L’equip comptarà amb Alex Doche, que va quallar un gran partit el dia del seu debut, per contra Víctor Vinós i Ousmane Ndour continuaran sent baixa. Daniel Tugores finalment amb un trencament del lligament creuat anterior es perdrà tota la temporada, després de les proves realitzades.

“Malgrat tots els inconvenients que ens hem anat trobant durant aquesta pretemporada sembla que l’equip ha respost molt bé. L’escenari que ara se’ns planteja serà molt diferent, ens trobarem un equip molt rodat, ja que va ser dels més matiners a l’hora de començar”, comenta el tècnic tarragoní, Berni Álvarez.

Sobre la lesi´´o de Tugores, Berni admetia que «és un cop dur. És una de les nostres referències. Ens sap molt de greu per ell perquè és un model de treball i no es mereixia tenir aquesta mala sort. I com ja hem dit és una baixa molt sensible per nosaltres, però coneixent-lo ben segur que es recuperarà ben aviat i tornarà amb moltes ganes”.

Redacció