.

.

TOTS 21

Després de l’èxit de la col·lecció virtual de cromos de Panini de LaLiga Genuine Santander, la FUNDACIÓ LaLiga i Santander España, juntament amb la col·laboració de Panini, han aconseguit reunir en un format històric, com és l’àlbum de Panini, als autèntics protagonistes de LaLiga Genuine Santander, una competició formada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual.

Els 36 equips d’aquesta competició, amb les seves més de 1.000 jugadors i jugadores, i les seves més de 160 entrenadors i entrenadores, es veuran reflectits en aquesta primera edició de la col·lecció oficial de cromos Genuine.

El naixement de l’àlbum es remunta al passat 7 de novembre de 2019, quan va tenir lloc la presentació oficial de la tercera temporada de la competició, en la seu de Santander España a Madrid. Durant l’acte, que va comptar amb la presència de Javier Tebas, president de LaLiga; Rami Aboukhair, conseller delegat de Santander España; i Vicente del Bosque, ambaixador de LaLiga Genuine Santander, es va anunciar la creació de la col·lecció de cromos de la lliga de les veritables estrelles.

El mes d’abril passat durant “La Trucada de la Il·lusió”, una videoconferència que van mantenir Javier Tebas i Rami Aboukhair, amb els 36 capitans i capitanes dels equips de la competició, va arribar la primera sorpresa. Rami va presentar l’edició virtual de l’àlbum de LaLiga Genuine Santander i va anunciar que s’editaria una versió física per a tots els protagonistes.

Amb aquest àlbum, LaLiga i Santander España volen mantenir viva l’essència dels valors d’aquesta competició i que tots els que ho fan possible tinguin aquest bonic record de la seva participació en la millor lliga del món.

Redacció