TARRAGONA 21

Yolanda López, Fèlix Alonso, Pablo Echenique, Nazaret Troya i Ricard Redondo

Yolanda López, Fèlix Alonso, Pablo Echenique, Nazaret Troya i Ricard Redondo

La candidatura d’En Comú Podem a Tarragona, encapçalada per Fèlix Alonso, ha celebrat un acte obert aquesta tarda a la plaça del Baluard de Reus. A la cita hi ha assistit el secretari d’organització de Podemos, Pablo Echenique, qui ha assegurat que per a ell ha estat un plaer acompanyar la candidatura tarragonina.

«Aquí ja guanyeu les eleccions, però volem més. A Tarragona passa una cosa molt bonica. No només podem sumar un nou escó del canvi, en aquest cas el de la Yolanda López, sinó que a més li traiem un diputat al PP. Això és doble alegria», ha dit Pablo Echenique. «És per això que estic molt content d’estar avui en la nova Catalunya, en la qual milers de persones corrents han demostrat que en comú podem i que acabarem amb els de sempre. És un plaer estar a Reus i veure els vostres somriures», ha expressat.

El secretari d’organització de Podemos ha parlat també sobre el referèndum. Echenique s’ha mostrat convençut que «el PP ha augmentat el sentiment independentista a Catalunya mitjançant la política de la por» i lamenta que ara des del PSOE s’estigui fent el mateix. Echenique ha apostat pel «somriure i la fraternitat com a antídots contra la campanya de la por». Defensem la fraternitat com a principi polític», ha expressat. «És una obvietat que podem millorar la situació actual, perquè pitjor és difícil fer-ho i ho hem demostrat en els ajuntaments del canvi», ha sentenciat.

El cap de llista d’En Comú Podem per Tarragona, Fèlix Alonso, ha agraït la presència d’Echenique a Reus i ha refermat les seves paraules. «El 20-D vam ser una sorpresa per a alguns. Molts pocs pensaven que Tarragona seria una de les quatre províncies de tot l’Estat on guanyaríem les eleccions. Ara no només les guanyarem, sinó que guanyarem una diputada més pel canvi real i li restarem al PP», ha dit Alonso. «Entrem a la recta final amb molta força convençuts que sobrepassarem al PP. El nostre vot és doblement útil: guanyem 1 i restem 1 al PP», ha sentenciat.