TOTS 21

Imatges de la visita. Fotos: Ajuntament

Els mitjans de comunicació i les xarxes socials s’han fet ressò aquests dies de la visita, divendres passat, d’Oriol Junqueras a Tarragona i Reus. Però al migdia, es va produir una petit interval en l’agenda del president d’ERC, amb la visita a Castellvell del Camp i al seu Ajuntament.

Aquesta era una visita molt desitjada des de que, pel seu 50è aniversari, que Junqueras va celebrar a la presó, el grup municipal d’ERC li va obsequiar posant el seu nom a un estel de la constel·lació d’Àries (RA 03h16m34.36+12°46’03.5” dec11.77 mag), que des d’aleshores, porta el seu nom.

Oriol Junqueras va visitar l’Ajuntament de Castellvell del Camp, on l’alcalde i regidors de diversos grups municipals li van donar la benvinguda i va signar el llibre d’honor. A la recepció també hi va assistir la vicelalcaldessa de Reus i presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó. Un acte cordial amb una conversa distesa però sempre interessant i ple d’empatia que es recordarà amb emoció.

Després de fer estada al matí a Tarragona i abans de desplaçar-se a Reus a la tarda, Junqueras va aprofitar la parada a Castellvell per recórrer els carrers del nucli antic. De ben segur que, durant el trajecte, algú li va recomanar pujar algun dia a l’ermita de Santa Anna de Castellvell del Camp, un dels miradors de luxe del Camp de Tarragona, i que, curiosament, no es troba en cap de les dues ciutats.

Redacció