.

.

TOTS 21

22240698272_3ffc513fb6_k

Jordi Calavera i Jean Luc són la darrera sensació d’una plantilla sense noms i on Vicente Moreno està dosificant a la perfecció fins ara. Foto: Nàstic

El Nàstic ha jugat fins ara dotze partits oficials aquesta temporada, nou de lliga i dos de copa, Vicente Moreno ha aconseguit de moment no repetir encara onze inicial en cap d’aquests encontres.

El tècnic ha fet servir ja a tots els jugadors de la primera plantilla per les dues competicions i només Xisco Hernández i el porter Tomeu Nadal s’han quedat encara sense debutar amb la samarreta del Nàstic en lliga.

En total vint-i-tres jugadors grana ja han jugat a les nou primeres jornades de lliga. David Rocha, Pablo Marí i Manolo Reina són els únics que han jugat tots els minuts disputats fins ara. Sorprèn que amb només nou jornades ja únicament dos futbolistes de camp ho hagin jugat tot. A més a més David Rocha està a només una targeta groga de la suspensió i fa pensar que en breu podria haver de complir el primer partit de sanció.

Vicente Moreno ha utilitzat ja diferents variants tàctiques sobre el terreny de joc i ara per ara sembla haver aparcat el seu clàssic 4-2-3-1 per un 4-3-3 amb llibertat pels dos jugadors creatius Rocha i Tejera i una feina de contensió per Xavi Molina al doble pivot.

La línia defensiva sembla aparentment consolidada les últimes jornades ja que Moreno ha repetit amb els quatre de darrera en els darrers partits de lliga Calavera, Iago Bouzon, Pablo Marí i Mossa s’han consolidat en un equip on les diferents rotacions demostren el fons d’armari amb garaties d’aquesta plantilla.

Els grana han tancat aquesta novena jornada de lliga com cinquens classificats i han tornat als llocs de play-off d’ascens d’on en van sortir després de l’empat a Ponferrada. L’equip tarragoní ha estat set de les nou jornades en llocs d’ascens a primera en un començament de lliga esperançador pels grans.