.

.

TOTS 21

Imatge de la visita de diversos representants municipals i membres de l’equip de l’Àrea de Turisme al nou punt d’informació turística. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha posat en marxa el Punt d’Informació Turística Base Nàutica. Es tracta d’un nou espai ubicat al costat de la Base Nàutica del municipi que té per objectiu donar continuïtat al punt d’informació que hi havia al passeig marítim en una caseta de fusta, al costat de la platja de l’Arenal i que es va convertir al llarg dels anys en un dels centres que atenia més consultes.

Alguns membres del consistori, encapçalats per l’alcalde Alfons Garcia i la regidora de Turisme Maria José Gómez, així com diversos membres de l’Àrea de Turisme, han realitzat aquest dimecres 5 d’agost una visita en aquest emplaçament. «Hem volgut dignificar l’espai de cara al visitant i als informadors i hem cregut oportú compartir ubicació amb la Base Nàutica, gestionada per l’Àrea d’Esports», ha apuntat la regidora Maria José Gómez.

«Volem que aquest nou espai d’informació turística esdevingui un punt de referència d’informació i promoció de l’activitat nàutica al municipi i perquè esdevingui un pol d’atracció més per complimentar l’oferta turística i alhora contribuir a la desestacionalització del turisme ja que disposem de molts recursos, com el port, el vent de Mestral, o les activitats de lleure de la nostra costa», ha afegit la mateixa regidora. La nàutica, i en especial, la nàutica sostenible, és un dels eixos de treball que es van concretar en el marc estratègic de desenvolupament turístic que es va aprovar a principis d’any a través del Consell Sectorial de Turisme. «La posada en funcionament d’aquest punt, és un pas més per assolir aquest repte», sentencia la regidora.

Aquest nou punt d’informació turística comparteix l’estètica de l’oficina ubicada a la plaça de la Marina, en què s’ha adaptat la cartelleria al color corporatiu de l’Ajuntament.

El Punt d’Informació Base Nàutica romandrà obert de dilluns a diumenge, de 10 a 14 hores i de 17.30 a 20 h fins a finals de setembre, i se suma al Punt d’Informació de la Plaça de Marina i a l’Oficina Central de Turisme de Cal Forn.

Redacció