.

.

TOTS 21

Cartell anunciador del trial de Roda de Berà

L’Ajuntament de Roda de Berà, conjuntament amb l’empresa Fun Sports, han posat en marxa la primera edició de la cursa Trail Popular de Muntanya de Roda de Berà, que se celebrarà a la localitat el proper 1 de juny.

Tindrà una distància a recórrer de 10,8 quilòmetres i s’iniciarà a les 9 del matí al carrer Esports, al costat del Camp de Futbol Municipal. La prova haurà de completar-se en un temps màxim d’una hora i mitja i comptarà amb tres avituallaments diferents, dos líquids, el primer al quilòmetre 3,3 i el segon al quilòmetre 6,8, i finalment un sòlid i líquid en finalitzar la cursa.

Els participants, per als qui no hi haurà límit d’edat, sexe o nacionalitat, seran dividits en quatre categories diferents, junior, de 18 a 25 anys; sènior, de 26 a 35 anys; veterà, de 36 a 49; i màster, a partir dels 50 anys.

Les inscripcions

Les inscripcions es podran efectuar a través del web: http://trailrodadebera.webnode.cat/inscripcions-online/ entre l’1 d’abril i el 23 de maig, o fins arribar a un màxim de 200 inscrits. El preu variarà en funció de la data en la qual es formalitzi l’inscripció. Entre l’1 i el 30 d’abril, 10 euros amb xip propi i 12 euros amb xip de lloguer; i entre els dies 1 i 23 de maig, 12 euros amb xip propi i 14 euros amb un de lloguer.

Tots els participants rebran una bossa amb obsequis i una samarreta tècnica commemorativa.

Per obtenir més informació cal contactar amb l’organització a través del correu electrònic trailroda@hotmail.com