.

.

TOTS 21

Les peticions s’han de registrar abans del dia 12 d’abril a les oficines de l’OMAC

Les peticions s’han de registrar abans del dia 12 d’abril a les oficines de l’OMAC

Aquesta setmana s’ha obert el termini per presentar sol·licituds per instal·lar una parada a la via pública durant la diada de Sant Jordi.

Com és habitual, cada 23 d’abril l’Ajuntament de Tarragona preveu la celebració d’una festiva cívica extraordinària al voltant dels llibres i les roses, amb la instal·lació de parades principalment a la Rambla Nova de la ciutat, però també a d’altres indrets.

Els professionals i entitats interessats a disposar d’una parada aquella jornada poden presentar la seva petició fins al 12 d’abril a les oficines de l’OMAC. En el cas de llibreteres i floristes, és imprescindibles que les empreses estiguin al corrent de pagament de l’Impost d’Activitats Econòmiques, mentre que les associacions han de constar com a actives al Registre d’Entitats Municipal.

En el cas de la Rambla Nova, l’artèria principal de la ciutat es dividirà novament en trams. Els espais més propers a l’Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector, mentre que els trams compresos entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats.

El dijous 18 d’abril es publicarà la resolució d’aprovació definitiva de les ocupacions.

Per a més informació es pot consultar l’anunci de la Fira de Sant Jordi 2019 a la seu electrònica de l’Ajuntament.