.

Nuria Caballero es va proclamar campiona de Catalunya d’alçada en categoria Sub23 amb una marca d’1,65 m. Foto: CAT

Fins a 9 atletes del Club Atletisme Tarragona van ser presents al Campionat de Catalunya Absolut i Sub 23 de Pista Coberta celebrat aquest diumenge al Palau Sant Jordi. Nuria Caballero va ser la gran protagonista aconseguint tres medalles al Campionat de Catalunya Absolut i Sub23. Es proclamava campiona de Catalunya d’alçada en categoria Sub23 amb una marca d’1,65 m, prova en què també pujava al podi en categoria absoluta en segona posició. També s’emportava la plata en categoria Sub 23 en salt de llargada amb una marca de 5,58 m, on finalitzava cinquena en categoria absoluta.

Mireia López era subcampiona de Catalunya Sub23 en 60 metres tanques amb una marca de 8,98 i cinquena absoluta. En aquesta mateixa prova, Claudia Mir finalitzava en tretzena posició absoluta amb una marca de 9,53s i Andrea Trapé abandonava la cursa a l’emportar-se una tanca per davant.

Jan Sans era quart absolut en una cursa molt ajustada de 60 metres llisos on feia una marca de 6,95s. Maria Tibau també finalitzava quarta absoluta el concurs de llançament de pes amb una marca de 10,41 m.

Laurine E. Marimon finalitzava vuitena absoluta el concurs de salt de llargada amb una marca de 5,40m. Maria Falcó també era vuitena absoluta en el concurs de salt d’alçada amb una marca d’1,50 m.

Xavier Rosmarcava 4:04.44 en la prova de 1500 metres llisos on finalitzava en tretzena posició absoluta.

Flores, Royo i Suarez, podis al Campionat de Catalunya de marxa

Fernando Flores va guanyar els 5 km de la categoria M50 amb un temps de 25’47”. Foto: Cedida

D’altra banda, ahir es va celebrar el Campionat de Catalunya de marxa, conjuntament amb el 6è Gran Premi de Marxa del Vendrell, als barris marítims de Coma-ruga i Sant Salvador.

Van participar quatre atletes del CAT, tots amb un resultat excel·lent, començant per Fernando Flores, que va guanyar els 5 km de la categoria M50 amb un temps de 25’47”, marcant el millor temps de totes les categories de veterans.

La també veterana Antonia Royo, va pujar al 2n calaix del podi de la categoria M55, acabant els 5 km amb 31’25” i obtenint la 8a posició a la classificació conjunta de veteranes.

L’atleta Sub16 Júlia Suarez, va repetir podi a un català de l’especialitat i ho va fer en 2a posició, a tant sols 5″ de la 1a classificada, l’atleta del JA Sabadell Sofia Santacreu. Va aturar el crono dels 5km a 25’01.

I per acabar, Marc Suarez es va estrenar a la marxa, i ho va fer als 3 km de la categoria Sub14, finalitzant 7è amb un molt bon temps de 20’42.