.

El Club Voleibol Sant Pere   i Sant Pau. Foto: Cedida

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau. Foto: Cedida

Nou desplaçament i nova victòria per al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau, aquest cop a la pista del Manresa Volei i per un clar 0-3. Els tarragonins van deixar clar des del principi que volen acabar la primera volta de la lliga invictes, i amb clars avantatges en el marcador de 4-5 punts es va arribar al final de set 20-25. Després d’un inici una mica revolucionat pels dos equips el conjunt “vermelló” va saber arribar, al final del mateix, amb un lleuger avantatge i anotar el segon set per 21-25. El tercer set va ser el més ajustat de la tarda donada la relaxació del conjunt visitant i l’embranzida dels locals ajudats per la seva afició. El conjunt dirigit per Vlado Stevevoski no va rebre bé el servei rival en aquest set i les coses es van complicar en l’atac vermelló. Després d’un ajustat 24 iguals els visitants van disposar de 2 avantatges al servei per tancar el partit que no van ser culminades, però al final una errada del Manresa Volei donava la victòria i els tres punts al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau per seguir líders invictes.

La setmana vinent el conjunt tarragoní rep a casa el CV Olot, en el què serà sens dubte, el partit de la jornada. Olot es troba 2n a la general després de fer els deures aquest passat cap de setmana davant el CV Sant Marti guanyant 3-0.