.

Es blaus han guanyat de manera agònica

El Flamigan Calvià era un equip sobre el paper que no hauria de posar en masses problemes a l’IBERSOL CBT, però ja ho deia en els darrers dies el tècnic local, el seu lloc en la classificació no reflexava el bon estat de forma de l’equip balear.

I el partit va començar amb moltes errades per part del dos equips. Cap dels dos agafava el control del partit. Cada cop que els homes de Berni agafaven una petita avantatge en el marcador, el conjunt balear l’aixugava ràpidament. L’entrenador local va moure la banqueta ràpidament. L’equip no se’n va resentir massa i el partit va arribar al final del deu primers minuts amb un ajustat 22-21 al marcador, gràcies a un triple al darrer segon de David Fernández.

El segon quart va transcòrrer sota els mateixos paràmetres que el primer. Marcador igualat i tots dos equips intercanviant cistelles. Berni va tornar a posar el cinc inicial a pista per intentar guanyar solidesa. L’equip balear tenia molt ben apresa la lliçò. Es tancava molt sobre el joc interior tarragoni i deixava més espai pel tir exterior, que avui no funcionava.

Al descans es va arribar amb 44-40, però en el primer atac del tercer període els balears van aconseguir un triple que pràcticament igualava e nou el marcador. Adrià Duch amb dos triples seguits va tornar a donar avantatge a l’IBERSOL CBT. Un altre cop semblava que el partit es podia trencar, però els balears van tornar a retallar les diferències.

Un ambient de nerviosisme es respirava al Serrallo. El gran número d’aficcionats veia com, el partit entrava en una dinàmica molt perillosa. La quarta falta personal de Pape Nbape a les acaballes del tercer quart, complicava encara molt més el partit. Berni es veia obligat a protegir-lo de la cinquena a la banqueta, optant per posar a Jaume Zanca a jugar de quatre.

Els darrers deu minuts van començar amb una petita diferència de tres punts en el marcador, però va ser llavors quan el conjunt visitant va posar la por a tot el serrallo, aconseguint a poc més de tres minuts pel final una diferència de cinc punt.

L’IBERSOL CBT va tirar de caràcter. A 44 segons pel final un triple visitant posava un perillòs 76-78 al marcador. Aquí va aparèixer Dani Tugores que amb un triple tornava a capgirar el marcador. Els visitants van tornar a capgirar el marcador de nou, però una cistella al darrer segon de nou de Tugores va permetre que la victòria es tornés a quedar al Serrallo. Al final 81-80, amb molt patiment.