.

.

TOTS 21

Una sirena del complex químic

Una sirena del complex químic

Aquest dimarts dia 25 de març al matí es realitza a Tarragona, així com a d’altres municipis de Catalunya, una prova de so de les sirenes d’avís a la població en cas d’accident químic per tal de  comprovar que funcionen bé i per fer conèixer el seu so a tots els ciutadans.

L’alarma sonarà a través de les sirenes instal·lades al territori, i consta de tres senyals d’un minut de durada separats per silencis de cinc segons. Per saber que ja ha finalitzat la prova, la població sentirà un senyal continu de 30 segons de durada.

L’horari en què sonaran les sirenes serà el següent:

Polígon Nord Tarragona

– Vilallonga del Camp: Piscina Municipal (C/ Alfons el Cast amb C/ Dr. Mestres)
– El Morell: CEIP Ventura Gassol
– La Pobla de Mafumet: Casal Municipal – C/ Molí Fenche
– Els Pallaresos: Urbanització Pallaresos Parc i C/ Pau Claris amb Av. President Macià
– Els Garidells: Ajuntament
– Perafort: Barri de Puigdelfí (Casal Municipal) i Ajuntament
– Constantí: Plaça del Castell /Església; Institut Estudis Secundaris i Polígon Industrial
– Tarragona Nord: Urbanització Sant Salvador (Club de Tir); Urbanització Sant Salvador (Junt accés des de la N-340); Universitat Rovira i Virgili i Polígon Industrial Riu Clar (Dins Lavaflix)

11.20h Activació en alerta de les sirenes del Polígon Nord Tarragona
11.30h Activació de les sirenes en fi d’alerta

Polígon Sud Tarragona

– Tarragona: Barri de Torreforta (Parc de Bombers i Camp Municipal de Futbol); Barri de Bonavista (Centre d’Assistència Primària i Empresa d’aigües AITASA); Barri de Camp Clar (Edifici FECSA i Centre Segur. I Cond. Salut Treball); Avinguda de la Independència (Junt l’Eroski); Prolongació carrer Joan Miró (Junt al Francolí); Zona Portuària (Dins empresa Kemira Ibèrica S.A); Polígon Industrial Entrevies; Moll de Costa; Barri del SerralloM IES Vidal I Barraquer; Universitat Laboral
– La Canonja: Col·legi públic i Ajuntament
– Vila-seca: Urbanització la Pineda (Col.legi Públic); Urbanització la Pineda (Dins l’Aquópolis); Col.legi públic Sant Bernat; Col.legi públic Mestral i Edifici IES Vila-seca
– Salou: Urbanització Mirador i Urbanització Cova Mar (Av. de la Pedrera)

11.40h Activació en alerta de les sirenes del Polígon Sud Tarragona
11.50h Activació de les sirenes en fi d’alerta

La Direcció General de Protecció Civil ha organitzat aquests exercicis d’activacions de sirenes, que formen part de la xarxa general d’alarmes i protecció civil adscrites al Plaseqcat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Durant l’exercici sonaran les sirenes repartides per 37 municipis de Catalunya, el so de les quals és perceptible en una àrea aproximada de 137 km2.