.

L'alineació del FC Tarraco femení. Foto: Cedida

L’alineació del FC Tarraco femení. Foto: Cedida

Continua la ratxa de victòries de l’amater femení davant d’un rival que està cridat a estar entre els millors de la lliga com l’At Valls. El partit va estar dedicat a la Lluita contra el Càncer de Mama, les nostres jugadores van portar llaç rosa cortesia de AECC.

El millor partit fins ara de les noies dirigides per Boada, abans del primer quart d’hora de partit Cèlia obria el marcador en una gran jugada personal, més tard doblet de Marta M amb el qual s’arriba al descans. Les visitants van sortir decidides a empatar el partit a la segona part, van ser els millors minuts de les vallenques però les locals al contraatac van ser letals amb gols de Chami (2) i el tercer de la tarda de Marta M.

Diumenge es visita a La Floresta, tot un classic d’aquesta lliga i equip que no ho posarà fàcil, serà diumenge a partir de les 20h.

Segona victòria de l’aleví, davant el Cambrils Unió (5-3)

L'alineació de l'aleví del FC Tarraco. Foto: Cedida

L’alineació de l’aleví del FC Tarraco. Foto: Cedida

L’aleví confirma el seu bon moment de joc i la seva millora, resultat del treball dels nostres jugadors i el cos tècnic.
El partit arrenca amb gol dels visitants, però els joves jugadors del nostre club van portar 2-1 amb gols de Juanpi i Pau, però els cambrilencs empaten en un penal per mans de la defensa local.

Pau torna a posar als tarragonins davant el marcador, però un golàs de mig del camp dels cambrilencs posa l’empat al marcador, però finalment Isma i Juanpi fan pujar el definitiu 5-3.

El dissabte a les 10,45h els alevins reben a La Salle Tarragona.