.

.

TOTS 21

Cartell de voluntariat per la Llengua

Cartell de voluntariat per la Llengua

El Servei Local de Català de Salou prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua, consisteix a aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se al Servei Local de Català de Salou, situat a l’Atenea (Av. de Pau Casals, 14, 1r), per telèfon al 977 35 21 47 o per correu electrònic a salou@cpnl.cat. També poden registrar-se directament al programa a través del web www.vxl.cat/participa-hi.