.

Cristina Peña intenta trencar la defensa rival en el partit contra el Viladecans. Foto: Rafa Marrasé / TGN Bàsquet

Sense opcions. El sènior femení del TGN Bàsquet ha patit aquest vespre una derrota clara contra un dels rivals de la part alta de la classificació, el CEJ L’Hospitalet (actualment cinquè classificat), en un matx dominat per les locals des del començament.

Així, després d’un període igualat (9-9, minut 7), el CEJ L’Hospitalet ha anat mostrant la seva superioritat tot aprofitant la feblesa defensiva visitant. El TGN Bàsquet ha comès 4 faltes en tota la primera meitat i, malgrat que fins i tot s’ha posat per davant en el marcador en un instant del segon període (15-16, minut 14 després de fer un parcial de 0-5), les locals han tornat a agafar les regnes amb fermesa gràcies a un parcial contundent de 17-2 en cinc minuts (32-18) fins arribar al descans amb un marcador de 35-22.

El tercer quart no ha millorat gaire el panorama i només Cristina Peña (21 punts al final del partit) ha mantingut amb vida les tarragonines que al minut 25 perdien per 15 punts de diferència (42-27). El partit semblava que estava mig decidit pel bàndol local però un bon tram final del TGN Bàsquet ha permès situar el conjunt lila a només 6 punts del seu rival (46-40) però el període ha acabat amb un 49-40 que, però, mantenia certes esperances en el triomf.

En l’últim quart, el marcador s’ha ajustat molt. El TGN Bàsquet, que en el seu ADN està no llençar mai la tovallola, s’ha situat a només 5 punts del CEJ L’Hospitalet gràcies a dues accions de molt de mèrit de Núria Vilamajor (un triple i, tot seguit un dos més un), 53-48. Faltaven només 5 minuts pel final del matx i semblava que la remuntada era possible. Però les locals han reaccionat, han carregat el rebot ofensiu (les tarragonines s’han mostrat poc contundents a l’hora de tancar el rebot defensiu) i han aprofitat algunes pèrdues de pilota de les visitants per marcar un parcial que ha estat definitiu (13-3 en 4 minuts). Al final, 68-52 i tercera derrota consecutiva del TGN Bàsquet.