.

Imatge del partit de la primera volta

El Nemser TGN Bàsquet ha perdut en la seva visita al quart classificat de la lliga, el Nou Bàsquet Olesa i ha encaixat la tercera desfeta consecutiva.

Les noies que entrena Juan Carlos Arjona han tornat a fer una demostració de coratge, despesa física i treball, però no han pogut sumar un triomf important per culpa de les nombroses pilotes perdudes. Així, l’equip lila, que tenia les baixes de Montse Magre, Laura Martínez i Esther Cabré, ha estat especialment desencertat en l’últim període, el decisiu, en el qual ha perdut 10 pilotes (24 en tot el partit) i no ha pogut anotar ni un sol punt en sis minuts, del 33 al 39. Les pèrdues de pilota s’han produir fruit de la precipitació facilitant la feina d’un Nou Bàsquet Olesa que ha patit molt, però, contra la lluita visitant.

El Nemser ha mantingut a ratlla durant més de 30 minuts un dels equips més potents de la categoria però la bona feina en defensa se’n va anar en orris per la manca d’encert ofensiu. Durant tot el partit el TGN Bàsquet vh desaprofitat situacions de tirs còmodes o contraatacs servint-lo al Nou Bàsquet Olesa per poder dur la iniciativa, tot i que sempre amb avantatges curts. Els triples de les locals en el primer quart (7 en tot el matx) han estat clau perquè l’Olesa pogués dur les regnes del partit (17-12) però el matx ha entrat en una fase d’igualtat en el segon quart i, sobretot, en el tercer, que ha deixat les portes obertes a un possible triomf (42-37 al minut 30). El Nemser s’ha col·lapsat en atac en el quart període però, malgrat tot, ha tingut  possibilitats de victòria (45-41 a 3:38 del final) però les pèrdues de pilota han estat decisives.

NOU BÀSQUET OLESA  52 : Jané (11), Martín (9), Gatnau, Afonso (11), López -cinc inicial- Franch, Xairó (2), Guillamón (6), Vila (10) i Ramos (3). 7 triples: Martín (3), Afonso i Guillamón (2). 8/17 tirs lliures. 19 faltes.

NEMSER TGN BÀSQUET  43 : G. Fort (2), O. Fort (2), Vilamajor (11), M. Martí (11), M.C. Martí (4) -cinc inicial- Muñoz (3), Sicilia, Villegas (10) i Gómez. 2 triples: M. Martí i Vilamajor. 5/12 tirs lliures. 19 faltes. Eliminada: Muñoz (40′).

PARCIALS: 17-12, 14-13, 11-12 i 10-6

ÀRBITRES: Soler i Ulloa.