Nou sistema d’estacionament gratuït de temps limitat a l’entorn de les zones comercials

La Policia Local d’Altafulla ha implementat un nou sistema d’estacionament gratuït de temps limitat a l’entorn de les diferents zones comercials del municipi. Segons informa Altafulla Ràdio, el sistema habilita diversos aparcaments a la plaça dels Vents, al carrer de Dalt, al carrer de les Escoles, i al carrer Mossèn Miquel Amorós. Les places funcionen com si fossin zones de càrrega i descàrrega i permeten a la ciutadania estacionar-hi els seus vehicles durant 15 minuts per fer les seves compres. La intenció és promocionar el comerç local, i la voluntat és mantenir-lo un cop passades les festes de Nadal.

Alhora, policia local i Mossos possaran de nou en marxa aquest cap de setmana el Pla Grèvol. Una campanya que s’activa entre ambdós cossos de seguretat durant el període nadalenc amb la voluntat de garantir la seguretat i la convivència ciutadana i potenciar la proximitat en un moment de gran activitat comercial.

Els agents locals reforçaran durant aquestes setmanes els serveis habituals d’obertura i tancament dels comerços, amb una major presència policial al llarg de tot el dia. Un dispositiu que s’ampliarà amb patrulles conjuntes d’un Policia Local i un Mosso d’Esquadra, en funció de la disponibilitat de la policia catalana.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *