TOTS 21

L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell, que ja compta amb més d’una setantena d’associats, s’ha posat les piles aquest final
d’any i, amb el suport de l’Ajuntament del Morell, ha posat en marxa nova pàgina web: www.morellcomerc.cat. Un espai on es pot trobar tota la informació de l’entitat, així com els establiments i professionals que en formen part, la seva història, un apartat de notícies o també documentació sobre el seu origen. A més, també han creat nous perfils a les xarxes socials Facebook i Instagram.

Tal com explica el seu president, Pep Guillemat, “volem donar un impuls a l’entitat amb un nou logo i tenim la voluntat de fer accions periòdiques que beneficiïn comerciants i professionals del nostre poble”.

Per ara, i pensant en les dates de Nadal, ja han preparat una nova campanya amb la qual totes les persones que se subscriguin a la seva newsletter, sigui a través de la web o dels fulletons que hi haurà en diversos establiments, obtindran una mascareta de l’associació. Se’n realitzaran 2.000 i es repartiran fins a fi d’existències.