.

.

TOTS 21

Façana del col.legi Santa Anna. Foto: CEIP Santa Anna

Normalitat en el retorn escolar a l’escola pública Santa Anna de Castellvell del Camp. Les mesures de distanciament social i protecció s’han acomplert tal i com estaven organitzades, han comentat a Tarragona21 tant la seva directora, Montse Anglès, com fonts municipals.

Amb 210 alumnes i estudis des de P3 fins a Sisè de Primària, l’escola ha habilitat diverses entrades perquè no coincidissin els grups d’alumes, a la vegada que s’ha organitzat una entrada esglaonada en el temps. Tampoc hi ha hagut aglomeracions a l’entrada de l’escola mentre s’esperava l’apertura de portes ja que l’espai és suficientment ampli.

‘Els pares i els alumnes estaven molt contents de tornar a l’escola i reemprendre la normalitat, i el cert és que els pares han estat molt respectuosos amb les normes’, ha destacat la directora del centre. A les classes, ‘els alumnes han anat amb mascaretes, el dinar s’ha fet per torns i el pati ha quedat dividit per grups estables, que aniran rotant durant la setmana’ de manera que acabaran ocupant tots els espais.

Des de l’Ajuntament, s’ha obervat també amb normalitat aquesta arrencada, ‘que l’escola ja havia estat preparant durant mesos’, ha subratllat el regidor d’Educació i adjunt d’Esports, Josep Carretero.

El consistori ha fet aportacions com la compra de sabó i paper per netejar les mans, i ha atorgat una subvenció ‘per a la contractació d’un monitor de menjador, necessari per al centre, que ens el va demanar’, a part d’haver ‘augmentat la neteja dos cops més de la que es feia en els lavabos’. Les classes, al seu torn, es netegen un cop al dia i es ventilen àmpliament.

No hi ha hagut problemes de trànsit ja que en disposar l’entorn d’aparcament i el parc de les Oliveres davant del col.legi perquè els pares facin temps no es dona el cas dels col.lapses com succeeix en alguns centres de Reus i de Tarragona.

Redacció