.

.

TOTS 21

Noemí Llauradó, amb Marina Berasatgui

Noemí Llauradó, cap de llista d’Esquerra Republicana a Reus, ha presentat, acompanyada de Marina Berasategui, número 5 de la llista dels republicans, la proposta de mobilitat i foment del transport públic dels republicans.

En aquest sentit, Llauradó s’ha compromès a desplegar el Bus x Tu a la zona sud de la ciutat i a duplicar la freqüència als polígons Agro Reus i Mas de les Ànimes. ‘El nostre objectiu és que el proper mandat el Bus x Tu s’ampliï al Passeig Nord i a la zona de la plaça Almoster i que es desplegui a la zona sud, en concret a les urbanitzacions Blancafort i Aigüesverds. Amb l’ampliació del Bus a Demanda busquem donar més cobertura de transport públic a determinades àrees i donar resposta a molts veïns que viuen a zones sense servei de bus o
amb baixa freqüència de servei com és el cas, per exemple, d’aquestes urbanitzacions’, ha explicat Llauradó.

Llauradó també ha recordat que, tot i que la major part de la superfície urbana està coberta per alguna parada, hi ha zones per cobrir que queden allunyades del centre o amb baixa freqüència i la seva cobertura amb línies regulars seria deficitària per la baixa demanda. La candidata republicana ha fet patent l’acollida positiva d’aquest programa per facilitar la mobilitat interna a Reus. ‘Les primeres dades del desplegament del Bus x Tu a la zona nord estan sent positives i pensem que aquesta proposta d’ampliació serà ben rebuda ja que és un servei dirigit a usuaris amb mancança d’accés al transport públic, és un servei pensat per a les persones’, ha indicat.

D’altra banda, amb la proposta d’ampliació del servei també es vol donar resposta a una reclamació dels treballadors i empresaris dels polígons industrials de Reus. ‘Aquest mandat hem detectat, sobretot gràcies a l’escolta activa que hem fet amb la gent dels polígons, que no hi havia prou freqüència de transport públic. L’objectiu del desplegament del Bus x Tu serà doblar les  freqüències al polígon Agro Reus i al Mas de les Ànimes perquè és una necessitat que, com deia, hem identificat, i que ens han traslladat els empresaris dels polígons i també els treballadors que hi accedeixen a diari. Indirectament, a més, millorarà la freqüència de pas de la L30 i L31 al barri Pelai’, ha detallat Llauradó.